10 april, 2012 |
”Appen en del av vår kommunikationsstrategi”

appen en del av vår kommunikationsstrategi

Madeleine De Laval, chefredaktör för Evolution, är väldigt nöjd med att den tryckta tidningen nu också kan läsas på Ipad.
 – Det känns mycket bra. Hela tanken med appen är att ge våra målgrupper utökad service och att nå nya externt, men vi vill också inspirera internt. Vi har till exempel fått väldigt fin respons på Evolution-appen från SKF i Kina och Tyskland. Sedan känns det såklart viktigt att vi lär oss använda den teknik som krävs för appar.

Så det har inte varit ett alternativ att strunta i app-tåget?

– Nej, det går inte. Evolution-appen är en del av vår kommunikationsstrategi. Vi vill vara med, och vill man det kan man inte blunda för utvecklingen. Vi har ju även utvecklat andra appar och har en dedikerad grupp hos oss på SKF som jobbar med mobil kommunikation.

Har ni fått någon extern respons på Evolution-appen än?

– Det är för tidigt att utvärdera den responsen redan. Men den interna har varit väldigt positiv, som sagt. Återkom om ett år med samma fråga så får du nog ett fylligare svar.

Dela den här artikeln