CHATT: Kristin Djerf

Kristin Djerf är ny projektledare på Appelberg. Hon kommer senast från Dagens Media där hon jobbat som reporter. Vår social media manager Klara Riddermark chattade med henne om drömprojekt och om hur branschen förändrats.

Därför lyssnar alla på podcasts

Ofta tar jobbet mycket kraft. Vi multitaskar och stirrar oss trötta på skärmar. Eller blir utmattade av annat: mejl som dimper ner. Telefoner som surrar. Långa möten. Så när jobbet tar slut kan man känna sig rätt utmattad. Jag brukar tänka att människor som går från jobbet mår ungefär likadant som gråtande femåringar innan läggdags […]

CHATT: Andreas Andersson

I början av året började Andreas Andersson som projektledare hos oss. Vår social media manager tog några minuter och chattade med honom om livesändningar, mello och attention span.

Praktiken på contentbyrå gav självförtroende att skapa film

Flyttlasset har gått från Rumänien till Nederländerna, Ungern och Belgien – och till Appelbergs filmavdelning i Stockholm. Under fyra veckors praktik har Agnes Török blivit trygg i hantverket och lärt sig massor om content marketing.

Fem nya proffs på content marketing

Vi har anställt en projektledare som nyss kom hem från Kambodja och en ekonomiansvarig som älskar sudoku. Vi har även förstärkt den digitala fronten med en motion designer och en digital AD och så har webbredaktören Camilla Svensson kommit tillbaka från sin föräldraledighet!

Victoria Carlbaum

Förändringens fyra rum

Vi lever i en föränderlig tid. Utvecklingen går snabbt och det kan vara svårt att hänga med. Vid förändring berörs vi både som individer och organisationer. Vi bjöd in ledarskapskonsulten Victoria Carlbaum för att fördjupa oss i hur vi ska navigera i vår snabbrörliga och teknikdrivna omvärld.

Foto: Pelle Seth

Ett paradis för den bildberoende

En viktig del av mitt varande är en stor konsumtion av bild. Jag jobbar som Art Director på Appelberg och ägnar stor del av mitt liv åt att bildligt uttryckt sluka bild.