Content marketingDigitaltTips från coachen

Checklista för SEO: Kom igång med fem enkla steg

By August 28, 2018 No Comments

Känner du dig osäker på hur du ska börja med sökmotoroptimering? Med vår checklista för SEO kan du komma igång redan i dag.  

 

En sak kan vi konstatera: sökmotoroptimering avgör om ditt innehåll når sin målgrupp. Tro det eller ej men insatsen kan faktiskt konkurrera ut dina konkurrenter. Vänta inte, använd vår enkla checklista för SEO och kom igång redan i dag.

Aldrig försent med SEO

Det ultimata är förstås att tänka sökmotoroptimering redan när du skapar ditt innehåll. Men det går även att använda vår enkla checklista för SEO på redan publicerade artiklar, och för fortsatta justeringar för ännu bättre räckvidd. Behöver du ytterligare en knuff för att komma igång? Läs om hur SEO fick läsarna att välja Tele2.

Ta hjälp av sökmotorernas sökmotor

Sökmotorgiganten Google erbjuder så klart massa tips och råd för SEO. Med Search Engine Optimization Starter Guide och Grundhandbok om sökmotoroptimering har du allt stöd du behöver för att sökmotoroptimera enligt konstens alla regler.

Ps. Vi hjälper dig gärna att sökmotoroptimera ditt artikelarkiv för att öka din webbplats förutsättningar för räckvidd. Just nu får du två dagars optimering till priset av en! Anmäl ditt intresse här!

Vill du veta mer?

Kontakta vår COO Ammi Bohlin på 0706 26 40 53 eller [email protected]