Nyanställd

Appelberg fortsätter satsa på film – rekryterar Ville Gobi som regissör

By September 12, 2019 No Comments

Med Ville Gobi som ny filmregissör växer Appelberg ytterligare på det rörliga området. I dag har Appelberg Film 10 heltidsanställda regissörer, producenter och motion designers.

Ville Gobi är 26 år och har under de senaste åren frilansat i Los Angeles och New York. Ville arbetar även som stillbildsfotograf med jobb för Bloomberg och Time Magazine på meritlistan.

  • Appelberg har ett fantastiskt kreativt team där jag vill bidra med att utveckla filmarbetet. Med min bakgrund inom reklam, fine art photography och konstfilm så tror jag att jag kan utmana och göra skillnad, säger Ville Gobi.
  • I Ville ser vi både en vass fotograf och någon som kan komplettera teamet med spännande idéer och kreativ höjd. Appelberg Film har växt enormt de senaste åren, och rörligt är något som alla våra kunder efterfrågar. Det gör att vi haft möjligheten att utvecklas kreativt, vilket också är väldigt mycket tack vare medarbetarnas passionerade arbete. Därför känns det extra kul att fortsätta bygga teamet i den riktningen, säger Appelbergs filmchef Nora Henriksson.

Appelberg Film har regissörer, manusförfattare, fotografer, motion designers och redigerare under samma tak. Appelberg Film skapar berättelser som berör – oavsett om det är en brand awareness-film, animerad explainer eller casefilm. Allt med filmmediets alla verktyg.

För mer information:

Michel Megherbi, Head of Creative

+46 (0)76 876 49 81

[email protected]