AppelbergAwardsEvent

Appelberg har fem nomineringar i Swedish Content Awards

By June 23, 2020 No Comments
Swedish Content Awards

Nu är de nominerade bidragen utsedda i den 20:e omgången av Swedish Content Awards och Appelberg har hela fem tävlingsbidrag med i finalen.

Swedish Content Awards hålls årligen av Swedish Content Agencies och årets tävling blir den tjugonde i ordningen. Alla som arbetar med content marketing får delta med bidrag som producerats i marknadsföringssyfte. Innehållet ska vara regelbundet publicerat och möta mottagarnas intressen och behov.

Tävlingen har 28 olika kategorier och i dessa bedöms innovationshöjd och kreativ lösning med stort fokus på effekt. I kategorierna 11–20 bedöms hantverket och det redaktionella innehållet.

Läs mer om kategorierna och tävlingen här

– Det är ett fantastiskt fint betyg för Appelberg att få dessa nomineringar, varav en är den första tillsammans med vårt systerbolag N365. Vi arbetade gemensamt med kampanjen för SOS Alarms app 112. Något annat som är värt att nämna är våra två fantastiska kollegor Markus och Sedki som är nominerade i kategorierna ”Årets formgivare/kreatör” och ”Årets rising star”. Två mycket välförtjänta nomineringar! Vi ser verkligen fram emot finalen i september, säger Tom Barette, Head of Design samt tävlingsansvarig på Appelberg.

Med anledning av covid-19 kommer galan att hållas digitalt den 10 september och feststämning utlovas av Swedish Content Agencies vd Sonja Björk Ebert.

Mer läsning: Två appelbergare i Swedish Content Agencies nya styrelse

Appelbergs nomineringar

1. Fordon och transport
The Making of Scania AXL – Autonomous Truck Documentary
Beställare: Scania. Producerat av: Appelberg.

5. Offentlig sektor & Samhällsinformation
112-appen
Beställare: SOS Alarm. Producerat av: Appelberg och N365.

14. Årets kundtidning B2B
Magasinet S
Beställare: SIS. Producerat av: Appelberg.

21. Årets Rising Star
Sedki Alimam

22. Årets Formgivare/Kreatör
Markus Ljungblom

Vill du ha hjälp med prisvinnande content?

Kontakta Tom Barette som är Head of Design och tävlingsansvarig!

Tom Barette Head of design

Tom Barette

Head of Design