AppelbergFilm

Appelberg rekryterar Manpowers marknadschef

By October 14, 2019 No Comments

Appelberg har rekryterat Manpowers marknadschef Hélène Norinder. Hélène blir Head of Content Marketing Services och Account Director för några av Appelbergs största kunder. Hon är en del av Appelbergs ledningsgrupp och har fokus på att fortsätta utveckla Appelbergs digitala affär. 

Hélène Norinder kommer från Manpower och har tidigare bland annat jobbat på eventbyrå och som t.f. marknadschef på Bring. Manpower var tidigt ute med digitala lösningar och inbound marketing. 

– På Manpower har vi gjort en omfattande digital omställningsresa under de senaste åren, det har förändrat både kompetens och arbetssätt. Det är nyttiga insikter att ha med sig i mötet med andra företag, säger hon. 

– Hélène kommer att tillföra både Appelberg och våra kunder många intressanta perspektiv och kunskaper. Vi är otroligt glada över att välkomna Hélène till Appelberg, säger Petra Malm, t.f. VD för Appelberg. 

– Det känns spännande att gå över till byråsidan. Jag ser fram emot att träffa Appelbergs kunder och medarbetare, säger Hélène Norinder.