Vi på Appelberg

Appelbergs hårdrockstjärna släpper sitt andra album

By October 14, 2019 No Comments

Appelberg har även sin egen hårdrockstjärna, Chris Bertzell. Chris har varit en del av Appelberg i över ett år och jobbar idag som webbredaktör, men på fritiden ägnar han sin tid åt något helt annat.

Det sägs att sommaren är en årstid för vila och semester, men det gäller nog bara vissa av oss. Istället för dagar på stranden har Appelbergs egen hårdrockstjärna Chris ägnat sin tid i studion tillsammans med gitarren och bandet ”Liv Sin”.

Det svenska metalbandet ”Liv Sin” grundades år 2016. År 2017 släpptes bandets hyllade debutalbum ”Follow me” som samproducerades av den tyska legendariska metalmusikern Stefan Kaufmann och Fitty Wienhold.


Hårt arbete ger resultat, och efter en sommar med mycket jobb i studion har nu Liv Sin släppt sitt andra album ”Burning Sermons”. Albumet är producerat av Emil Nödtveidt och Chris beskriver hur låtskrivarprocessen på Burning Sermons skiljer sig från deras tidigare album. Tillsammans med fler låtskrivare har nu bandet utvecklats till att ha mycket mer attityd och catchy melodier.

Burning Sermons släpptes den 6 september 2019 via Despots Records. Lyssna på den här.

Se gärna även videon nedan för att se dem in action!