ÅrsredovisningDesign

Appelbergs IR-arbete för NetEnt nominerat till Svenska Designpriset

By September 3, 2018 No Comments

En skandinaviskt ren produkt med lekfull gestaltning blev lösningen för NetEnts årsredovisning. Produkten är nu nominerad till Svenska Designpriset.

Förra året tog Appelberg över produktionen av årsredovisningen för det börsnoterade företaget NetEnt. NetEnt är ett företag som utvecklar spel- och systemlösningar för onlinekasinon. Därför var det viktigt att spelfigurerna och NetEnts företagsfärger integrerades i produkten.

– Det har varit mycket stimulerande att få arbeta kreativt med en produkt som i övrigt innehåller många reglerade komponenter. Resultatet bygger på ett tätt samarbete med kund, säger Appelbergs designchef Tom Barette.

Lekfullheten kompletteras med ett omsorgsfullt användande av typografin och en noggrannhet i detaljerna.

– Vi är mycket nöjda med resultatet som är professionellt och kreativt utfört. Det ger årsredovisningen en extra finish, säger Sebastian Khalighy, brand manager för NetEnt.

Nu är årsredovisningen nominerad till Svenska Designpriset i kategorin Redaktionellt och Information, tryckt årsredovisning. Den öppna omröstningen pågår under perioden 3–9 september. Rösta på oss här

Vi är mycket nöjda med resultatet. Det är professionellt och kreativt utfört, det ger en extra finish.” – Sebastian Khalighy, brand manager för NetEnt.

Kontakt:

Vd Elin Sahlström, 0738 – 00 29 84

Designchef Tom Barette, 0768 – 94 17 62