Event

Filmfrukost 23e oktober: Strategi, storytelling och effekt

By October 2, 2019 No Comments

Välkommen till en frukost där vi pratar om möjligheterna att med rörlig kommunikation både väcka uppmärksamhet, skapa engagemang och utveckla relationen med målgruppen.

Konsumtionen av rörligt online växer explosionsartat. Möjligheterna att nå ut effektivt, maximera budskapet och skapa en minnesvärd upplevelse kopplat till varumärket är oändliga. Men för att lyckas behöver man också vara medveten om utmaningar och fallgropar.

Vi går igenom hur man bäst använder film för storytelling. Hur man matchar rätt typ av film med rätt kommunikationssyfte. Och hur man bygger en tydlig strategi med film, som också är kostnadseffektiv.

Vi pratar om att tidigt tänka på plattformar, distribution, samt målgruppens beteende och drivkraft. Och hur kan man egentligen avgöra om kommunikation med rörligt varit framgångsrik eller inte?

Talaren:

Nora Henriksson är Filmchef på Appelberg, och har en lång erfarenhet inom rörligt. Hon är journalist i grunden, och har sedan 2003 arbetat som såväl tv-journalist, producent och projektledare på tv- och filmproduktioner. Hon började producera rörligt som just content redan 2011 (bl.a. för H&M) och var med i uppstarten av Schibstedts contentstudio.

 

När: Onsdag 23 oktober 07.45–09.00
Frukost serveras från klockan 07:45, föreläsningen börjar klockan 08:00.
Pratstund efteråt för de som har möjlighet att stanna.

Var: Appelberg på Birger Jarlsgatan 43

Hoppas vi ses!