ÅrsredovisningDesignSeminarium

Frukostseminarium 12/4 – Så får du din årsredovisning att leva längre

Varmt välkommen till Appelberg ännu en gång när vi bjuder in till frukostseminarium om årsredovisningar och design.

Den 12/4 kör vi igen på Appelbergs kontor! Den här gången håller vi seminarium om årsredovisningar. Hur får du din årsredovisning att leva längre och nå ut effektivare? Anmäl dig här redan i dag!

Kom och lyssna på vår designchef Tom Barette och art director Sedki Alimam. Under en frukost förklarar de hur du får en årsredovisning som tilltalar flera målgrupper, fördjupar förståelsen för företaget och ökar intresset bland investerare. Något som i förlängningen ger en rättvis värdering.

Tom Barette

Tom Barette är designchef hos Appelberg och har jobbat med kunder som Scania, ABB, KPMG och Microsoft. I London har Tom bland annat arbetat på tidskrifterna The Lawyer, The Guardian och Financial Times. Han har gedigen erfarenhet av att formge både årsredovisningar och hållbarhetsrapporter. På Appelberg har han gjort rapporter åt bland andra Nordea, Volati och NetEnt. Rapporten han gjorde åt NetEnt nominerades till Svenska Designpriset 2018.

Sedki Alimam

Sedki Aliman är prisbelönt art director med stor internationell erfarenhet. Han har arbetat med globala företag som IKEA, Marvel, Dreamworks och Disney.

Anmälning sker via formulär här: http://lp.appelberg.com/croissants-content-arsredovisningar

Frukost serveras från klockan 07.45, föreläsningen börjar klockan 08.00.
Mingel efteråt för de som har möjlighet att stanna.
Föredraget hålls på engelska.
Appelberg, Birger Jarlsgatan 43, Stockholm.