AppelbergLäsvärtPodcastVi på Appelberg

Appelberg tipsar: fyra poddar för lata dagar i sommar

By July 12, 2022 No Comments
Tips på podcast i sommar


Lata dagar i hängmattan, på klippan eller på stranden. Äntligen lite välbehövlig semester. Och äntligen lite tid för inspiration!

Poddlyssnadet i Sverige ökar stadigt år för år. Under 2021 lyssnade 30 procent av svenskarna på poddar minst en gång i veckan (källa: kantarsifo). Vi på Appelberg älskar poddar! Här delar vi med oss av några favoriter som förhoppningsvis kan bidra med lite aha-upplevelser och inspiration.

Markus Ljungblom,
Senior Art Director:

Typo
En gammal goding är Typo. Programmen är förvisso från 2012 men för de som missat dem är det riktigt roligt att nörda ner sig i allt om typsnitt och historien bakom. Programmet berättar om hur våra bokstäver egentligen fick sina former, hur de påverkar oss och varför.

Lyssna här

Michel Megherbi,
filmchef:

Dark Label Productions
En serie poddar om filmskapare som är väldigt inspirerande. Främst riktad till blivande och etablerade filmmakare men kan nog vara intressant för alla som älskar film. Vill tipsa lite extra om avsnittet med Sanna Lenken som bland annat regisserat tunna blå linjen.

Lyssna här

Christoffer Bertzell,
webredaktör:

Musikbranschpodden
En podcast om musikbranschen från DMG Education men som bjuder på djupa insikter i kreativt marknadsföringsarbete som TikTok-strategier, skapa fankultur, personliga varumärken, eventkoncept, oväntade samarbetssynergier, techdrivna innovationsomställningar och mycket mer!

Lyssna här

Cajsa Högberg,
projektledare:

Best SEO Podcast – The unknown secrets of Internet
Gapigt, roligt och inspirerande. Chris Burres och Matt Bertram avmystifierar den komplexa världen av sökmotormarknadsföring. Varje avsnitt tar upp ett aktuellt SEO-ämne och de senaste digitala marknadsföringsnyheterna. Ovärderliga tips och underhållande kommentarer inom SEO, webbdesign, varumärkesbyggande, PPC, betalda sociala medier med mera.

Lyssna här
Vill du veta mer?

Vi har hjälpt flera företag med strategi, produktion och postproduktion av podcasts . Låt oss hjälpa ditt företag att berätta berättelser på ett sätt som engagerar och skapar lojalitet. Kontakta oss så berättar vi mer.