AppelbergContent marketingVi på Appelberg

Glad sommar och på återseende

By June 22, 2022 No Comments

Vips så är sommaren här och runt knuten väntar en, för många av oss, välbehövlig ledighet med allt det goda som det innebär.
På Appelberg lämnar vi ännu en fantastisk och fullspäckad vår bakom oss, fylld med aktiviteter, spännande projekt och inte minst fysiska möten – som jag har längtat efter att kunna träffa både kunder och medarbetare! Stort tack till alla er som har bidragit och gjort första halvan av 2022 magisk.

Apropå spännande projekt har jag under vintern och våren bakat en bebis. Jag lämnar därför med varm hand över till Gabriella Dahlstedt som axlar rollen som tf VD under min stundande föräldraledighet, med start den 1 juli. Gabriella är ett mycket självklart val av ersättare med sin breda kompetens och långa erfarenhet på Appelberg. I över 13 år har hon varit en viktig del av Appelberg och jobbat med allt från digitalt innehåll till sprintworkshops och planering av all produktion på företaget, senast i rollen som COO. Så ni kunder är i mycket goda händer.

Vi kör på med full gas i några veckor till – men när ledigheten väl kommer till er vill jag med detta passa på att önska er en riktigt trevlig och vilsam sommar!

Somriga hälsningar,
Elin Sahlström