AppelbergNyanställdVi på Appelberg

Välkommen Nora – vårt senaste nytillskott i filmteamet

By November 2, 2021 No Comments

Filmteamet på Appelberg har förstärkts med en ny stjärna: Nora Fogelström.

Nora Fogelström är filmskaparen med bakgrund som copywriter och digital strateg som efter vidareutbildning inom film skapat en prisvinnande dokumentär och startat upp ett filmteam på Curious Minds som projektledare och filmproducent.

Välkommen till Appelberg! Berätta varför du valde att komma just hit?

– Jag valde Appelberg för att jag kände att vi har en gemensam syn på att ständigt vilja utvecklas. Att inte fastna i gamla spår utan att våga testa nya ingångar i film. De flesta har insett att video ofta är det mest effektiva sättet att kommunicera – nu är det dags att fila och utveckla hur vi gör det. Det tycker jag känns spännande!

Ge oss ett tips för företag som funderar på att använda film i sin kommunikation!

– Jag tycker det är viktigt att inte tappa sitt syfte. Varför vi vill göra just den filmen vi gör. Annars är det lätt att tappa bort sig i detaljer eller att man går på automatik och gör “som man alltid gjort”.

Film i företagskommunikation är ett bra sätt att förmedla mer än fakta – här finns plats för att förmedla känslor, bygga varumärke och ta fram innehåll som bygger kundrelationer. Vill du veta mer om hur ditt företag kan använda sig av film i sin kommunikation? Kontakta gärna Nora för att höra mer om hur vi jobbar med film för att nå dina kommunikationsmål.