AppelbergContent marketingDesignPrint

Nya numret av Alfa Lavals magasin Here ute nu

By April 17, 2020 No Comments

Gammal kärlek rostar aldrig brukar man säga och det stämmer in på Alfa Laval och Appelberg. Efter några års uppehåll har de två funnit varandra igen och nu är det senaste numret av Alfa Lavals magasin Here (nummer 37) ute hos läsarna.

 

Alfa Lavals Here gjordes av Appelberg redan när byråns grundare Olle Appelberg var vd på 1990-talet. Nu är produktionen tillbaka hos Appelberg, i nytt format.

Here ska spegla det nya Alfa Laval där viktiga nyckelord är framtid och optimism och där hållbarhetsfrågorna är ytterst centrala. Bilderna får ta mycket plats och texterna är relevanta och högintressanta för målgruppen.

– Det är viktigt för Alfa Laval att Here följer vissa delar av företagets övergripande formspråk, men samtidigt ska en redaktionell produkt ha en egen identitet, det var alla i teamet överens om. Jag tycker vi har kommit fram till en bra lösning där läsarna känner igen designkomponenter från koncernens övriga marknadsförings- och kommunikationsaktiviteter, men de får ett magasin som har en stark och tydlig design, säger Markus Ljungblom, ansvarig Art Director.

 

Ett prisbelönat magasin

Förra numret av magasinet Here belönades med Publishingpriset förra året.

– Det känns otroligt roligt att få arbeta med magasinet Here. Alfa Laval gör en seriös satsning på content och man är mycket noggrann med formen och bildspråket, säger Petra Lodén, ansvarig projektledare.

Håll utkik efter nya Here på Alfa Lavals webbplats.

Omslaget handlar om att göra det omöjliga möjligt genom teknik och innovation. Det handlar om de människor som hittar lösningar och gör det lilla extra och genom sin passion och hängivenhet. Innehållet i tidningen kopplar till FN:s hållbarhetsmål och hur Alfa Laval möter dessa.

De två uppslagen ovan med fartygen handlar om smarta transporter till sjöss, det vill säga hur fartyg blir allt mer uppkopplade och därmed skapar nya möjligheter att hålla haven rena, effektivisera verksamheten och möta nya behov. Alfa Laval har lösningarna för att möjliggöra detta.

De tre uppslagen ovan är på temat öl. Nya smakpreferenser och olika förhållanden gör att bryggerier i olika delar av världen står inför olika utmaningar. Alfa Laval levererar lösningar till allt från mindre mikrobryggerier till bryggerier med större industriell tillverkning över hela världen. Här får läsaren möta bryggare från tre olika kontinenter.