AppelbergDesignEventSeminariumUtbildning

Så hittar du din kreativitet i kristider

By September 2, 2020 No Comments
Kreativitet i kristider

För de flesta, inte minst i kommunikationsbranschen har 2020, året med covid-19, inneburit den största yrkesmässiga utmaningen någonsin. Men trots krisen går det att hitta nya kreativa vägar och att lyckas nå ut. Vi på Appelberg vill gärna dela med oss av vad vi lärt oss, så att du på bästa sätt kan kommunicera med dina kunder.

Till vårt nästa webinar, som går av stapeln den 17 september, har vi bjudit in Tim Lane, Creative Director på Penguin Creative, den digitala delen av förlaget Penguin Books. Han kommer att tala om kreativitet under en kris och berätta om den översyn som han och hans team gjort av designen och användarvänligheten för Penguins digitala innehåll och identitet – från korta berättelser med covid-tema, nytt bildspråk och anpassade illustrationer till en ny strömmningstjänst och helt ny UX-design av penguin.co.uk.

”I varje kris finns en möjlighet” – Albert Einstein

Penguin Creative vågade både drömma och agera, och resultatet blev rekordsiffror i antal besökare på webben samt ovationer från såväl Penguins läsare och författare som från andra i branschen. De kreativa steg som Penguin tagit, har säkerställt att denna renommerade publicist kan fortsätta att vara relevant för sina läsare under de kommande åren.

Så visst finns det möjligheter. Registrera dig här för att ta reda på hur Penguin fick mod att handla och hur de lyckades överträffa sina förväntningar.

Vi ser fram emot att ses!

Talare: Tim Lane, Creative Director på Penguin Creative
När: 17 september kl 15:00

Till anmälan