DigitaltSociala medier

Så lyckas du med annonsering i sociala medier

By 26 September, 2018 No Comments

Det finns inte längre någon legitim bortförklaring till att inte satsa på sociala medier. Din målgrupp finns där och med annonsering kan du hitta rakt in i dess kärna.

 

Att annonsera och arbeta med retargeting i sociala medier är en säker väg till kärnan av ditt företags målgrupp. Men för att lyckas finns det några saker du behöver tänka på.

Jag har jobbat med digital strategi och med sociala medier i 8 år. Den vanligaste fördomen jag stöter på är att folk fortfarande tror att sociala medier är ett enkelt arbete och att det bara är att ”lägga ut en rolig kattbild”. Jag brukar berätta hur min arbetsdag ser ut och vilken strategi det faktiskt ligger bakom att hitta rätt målgrupp och rätt budskap. En kattbild skapar inga långvariga relationer eller konverteringar. I den här artikeln delar jag med mig av mina bästa tips för att du ska lyckas. Och behöver du hjälp, hör gärna av dig!

Det är vanligt att man lägger ner mycket arbete på annonserna men glömmer bort, eller kanske ignorerar, att mäta och utvärdera hur de presterat.” – Emma Pettersson

Vill du få hjälp med sociala medier som som ger effekt?

Hör av dig! [email protected] eller 0706-26 40 53