AppelbergEventLäsvärt

Tre fördelar med virtuella event

By June 12, 2020 No Comments
Virtuella event

Den pågående coronapandemin innebär förändringar som skapar behov av nya arbetssätt. Eftersom fysiska event med fler än femtio deltagare just nu inte är tillåtna erbjuder vi en lösning med virtuella event, för såväl befintliga som nya kunder.

Virtuella event har dessutom en rad fördelar:

• Når fler deltagare:

I och med att du genomför eventet online kan du bjuda in ett större antal deltagare, som dessutom slipper eventuella kostnader för resor och boende. Förutsättningarna för närvaro ökar också.

• Snabb feedback och nya leads:

I den digitala miljön får du en djupare förståelse för dina deltagare och deras behov genom att du kan analysera deras beteende genom data. Dessutom kan du samla in e-postadresser och data för vidare bearbetning.

• Ett interaktivt utbyte:

Utifrån typ av event och just dina behov kan vi utforma skräddarsydda lösningar som till exempel omröstningar, chattar och möjlighet att ställa frågor.

Vi tror att intresset för virtuella event kommer att växa. Den närmsta tiden beroende på pandemin, men även fortsättningsvis, inte minst för att det ger möjlighet att nå ut till fler. Vi delar gärna med oss av våra tankar i en mer detaljerad presentation.

Vi erbjuder även Sprint på distans!

Intresserad?

Tveka inte att höra av dig om du är intresserad av ett möte eller om du vill veta mer?

Fyll i formuläret nedan så kommer vår designchef Tom att kontakta dig!

Tom Barette

Head of Design

[contact-form-7 id=”9272″]