Sociala medier

Välkommen Åsa, ny art director på Appelberg!

By May 16, 2023 No Comments

Det har blivit dags att presentera Åsa Staffansson, vår nya art director. 

Välkommen till Appelberg, Åsa! Kul att du vill arbeta med oss. Vem är du?

– Jag är filmarbetaren som bytte inriktning till design och art direction för ett antal år sedan. Utanför jobbet umgås jag med familj och vänner, har rest en del och bott utomlands ett par vändor. Musik, litteratur och konst är annat jag roar mig med.

Vad är din bakgrund och vad har du gjort senaste åren?

– Jag har jobbat brett som art director och designer med kampanjer, koncept, film, webb, grafiska identiteter och strategiska varumärkesförflyttningar.

 Vad är det bästa med att jobba på byrå?

– Jag tycker om att dagligen ställas inför nya uppgifter som gör att jag utvecklas och håller mig på tå. Sen är det väldigt kul att lära känna nya verksamheter och branscher genom arbetet med kunder, och såklart gillar jag samarbetet med kollegorna!

Hur blev visuell kommunikation din grej?

– Det började med ett starkt film- och fotointresse som ledde till att jag ville utvecklas vidare och jobba bredare med varumärken och design.

Vad vill du bidra med hos oss på Appelberg?

– Jag ser fram emot att bidra med kreativa designlösningar, konceptutveckling, idéer och kompetens inom film.

Vill du veta mer?

Du kan kontakta Åsa på [email protected] | +46 (0)70 295 55 59

Behöver ditt företag hjälp med visuellt innehåll?

Hör av dig så berättar vi mer