AppelbergNyanställdVi på Appelberg

Välkommen Douglas – Ny Account Manager

By May 24, 2022 No Comments
Douglas Wahlberg, New business manager

Efter 20 år som reklamsfilmregissör, filmproducent och exekutiv producent inom postproduktion av film ville Douglas Wahlberg byta spår. ”Jag ville komma närmare kunderna”, säger Appelbergs nytillskott som Account Manager.

Att hitta hitta rätt medarbetare när det kommer till att förvärva och förvalta nya samarbeten kan vara svårt. Därför är vi väldigt glada att välkomna Douglas som en del av Appelbergs team. Med sin bakgrund har han kunskap om Appelbergs erbjudande, men framför allt mycket god förståelse för de utmaningar som företag ofta ställs inför i sin kommunikation.

Välkommen Douglas! Att jobba inom reklamfilmsbranschen som du gjorde tidigare låter ju som världens roligaste jobb. Varför ville du bli säljansvarig på Appelberg?

– Jag ville komma närmare kunderna och deras affär samt jobba mer övergripande med ett bredare erbjudande. Dessutom är det kul att träffa folk från olika branscher. Inte att förglömma är Appelberg ett bolag som befinner sig i en mycket spännande fas – en resa jag gärna åker med på!

Du har titeln Account Manager. Vad innebär det?

– Jag ska ansvara för nya affärsområden och affärsmöjligheter här på Appelberg. Och se till att ännu fler kunder upptäcker hur bra vi är på alla områden inom content marketing: onlineinnehåll, print, distributionsstrategi, film och sociala medie-kampanjer.

Berätta vem du är privat?

– Vardagen består just nu mycket av familj och husrenovering men annars älskar jag att resa. Bästa resan? Då säger jag nog Shanghai eller Sri Lanka. Eller Damaskus där vi var 2010 – innan det förödande inbördeskriget.

Vilka tycker du är de viktigaste egenskaperna för en person som sysslar med försäljning?

– Att lyssna och vara påläst och nyfiken. Det är bara så man kan förstå en kunds problem och utmaningar på djupet – för att sedan också kunna föreslå lösningar där vi kan hjälpa till. Det angreppssättet har funkat bra för mig hittills.

Till sist, kan du bjussa på din bästa öppningsfras för försäljning? Och den sämsta?

– Haha, jag tror inte jag kommer på någon speciell. Men det sämsta är definitivt när man bara pratar på efter ett manus och är totalt ointresserad av att lyssna.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om hur vi på Appelberg kan hjälpa just ditt företag?  kontakta Douglas på [email protected]
eller +46 (0) 73 673 54 73 så berättar han mer.