AppelbergNyanställdVi på Appelberg

Välkommen Elias Kanerva, ny Sales Manager på Appelberg

By February 25, 2021 No Comments
Elias Kanerva

I januari hälsade vi vår nya kollega Elias välkommen till Appelberg. Elias har lång erfarenhet av försäljning på både en strategisk och praktisk nivå och kommer bli en del av vårt säljteam.

Elias kommer senast från ProSales där han jobbade med chefsnätverk och inspirerade och utbildade försäljnings- och marknadschefer kring hur de kunde effektivisera försäljningen i sina organisationer. Han har lång erfarenhet av att jobba B2B mot en målgrupp som även är Appelbergs målgrupp.

Vad fick dig att börja jobba på Appelberg?
Jag lockades av att Appelberg befinner sig i en kul fas och har slagit in på en tillväxtresa där jag tror att min tidigare erfarenhet kan tillföra nya dimensioner. Genom mitt tidigare arbete så vet jag också hur viktigt det är med bra innehåll i en kundresa och då känns det kul att genom Appelberg hjälpa fler företag med just det. Dessutom är Appelberg ett roligt företag med massor av kompetens och trevliga människor.

Vad tror du att du kan tillföra Appelberg?
Jag tror att jag kan bidra med min strategiska syn på sälj och min stora erfarenhet av målgruppen som vi ofta pratar med. Precis som de chefer jag träffade tidigare, befinner sig de potentiella kunder jag träffar idag i en process där försäljning och kommunikation inom B2B allt mer förflyttas till de digitala kanalerna. Sen har jag så klart fortfarande massor att lära av kollegorna på andra områden.

Under din än så länge korta tid hos oss, vad ser du att kunderna är intresserade av?
Min uppfattning är att kunderna blir mer och mer inriktade på resultat och effekt och detta finns med i alla diskussioner. Detta är också något jag känner igen sen tidigare.

Vill du komma i kontakt med Elias? Hör av dig till [email protected] eller +46 (0) 70 148 98 60.