AppelbergLäsvärtNyanställdVi på Appelberg

Välkommen Hanna – ny projektledare på Appelberg!

By October 7, 2022 No Comments
hanna-wannlund-ny-projektledare

Från lugnet på Östgötaslätten till storstad och tunnelbanekaos. Efter att ha jobbat som projektledare i Linköping och kontinuerligt besökt Stockholm för jobbärenden, bestämde Hanna Wännlund sig för att satsa helhjärtat på karriären i huvudstaden. Hon tog sitt pick och pack och flyttade upp och är nu redo att ta sig an sin nya roll som projektledare hos oss på Appelberg. 

Välkommen till oss Hanna, kul att ha dig med i teamet på Appelberg. Vem är Hanna? Berätta!

– Tack! Det känns så roligt att äntligen vara på plats! Jag är en 32-årig tjej från Linköping, vilket jag har förstått hörs … Sedan årsskiftet bor jag på Södermalm här i Stockholm. Jag går nya vägar hem och provar mig fram bland restauranger, caféer och skojiga butiker, alltid på jakt efter hemliga smultronställen och nya favoriter. Mitt favoritställe just nu? Då säger jag alla trevliga brunchställen kring Nytorget – perfekt söndagshäng!

Vad har du för bakgrund när det kommer till kommunikation?

– De senaste fyra åren har jag jobbat som projektledare och kommunikationskonsult på en strategisk PR- och varumärkesbyrå. I min roll drev jag olika former av projekt och kreativa processer. Allt från digitala strategier, workshops, målgruppsanalyser och varumärkesstrategier till nytänkande koncept och kampanjer för olika företag, inom flera olika branscher. Innan dess studerade jag Sales And Marketing B2B på Affärshögskolan, och har även jobbat på marknadsavdelning.

Vilken roll kommer du ha hos oss och vad är det bästa med att jobba på byrå?

– Här på Appelberg kommer jag att fortsätta i rollen som projektledare. Att få vara med och skapa effektiv och engagerande kommunikation tillsammans med våra kunder är helt klart det bästa med mitt jobb. Och variationen! Det är kul att få möta och lära känna alla nya människor och att jag får lära mig så mycket om olika företag. Det blir aldrig tråkigt tack vare den stora bredden.

Vad hoppas du kunna bidra med hos oss på Appelberg?

– Förutom min härliga dialekt hoppas jag kunna bidra med strategisk kompetens, skarpa analyser, kreativa idéer och energi. Men framför allt bra relationer och goda samarbeten med alla nya och befintliga kunder.

Vi önskar dig all lycka till framåt Hanna, spännande att ha dig med på tåget!

Vill du veta mer?

Du kan kontakta Hanna på [email protected] | +46 (0)70 833 55 62

Behöver ditt företag hjälp med strategi eller innehåll för er kundresa?

Hör av dig så berättar vi mer