AppelbergNyanställdVi på Appelberg

Välkommen Isabel – Ny Head of distribution på Appelberg

By January 28, 2022 No Comments
Isabel Svensson ny head of distribution

Nu stärker vi upp teamet ytterligare och välkomnar Isabel Svensson som ny Head of distribution på Appelberg.

Isabel kommer närmast från Appelbergs systerbolag N365 group där hon senast varit landschef för den engelska marknaden, tidigare jobbat med affärsutveckling och varit redaktionschef för den svenska marknaden. Hennes hjärta klappar lite extra för brittiska kriminalserier, dessutom är hon en fena på racketsporter.

Välkommen till Appelberg! Berätta lite om din bakgrund

– Utbildad bildjournalist i grunden och har jobbat på flertalet tidningar, bland annat Aftonbladet, Metro och Mitt i men bytte bana efter några år för att jobba åt kunder med marknadsföring. Var med från starten på N365 där vi gick från ett kontor i Stockholm med tiotalet anställda till kontor i sex länder. Jag har sett Native advertising explodera och bli en självskriven del av bolagens marknadsföring på bara några få år. Jobbat med content marketing över flera kanaler och plattformar som SoMe, print, radio, tv, utomhus och programmatiskt. Ser nu väldigt mycket fram emot att få hjälpa Appelbergs kunder med contentstrategier och distribution!

Var ser du de största utmaningarna inom content marketing idag?

– Tid och resurser! Trots att content marketing varit en självklar del i marknadsföringen för många företag i flera år tycker jag fortfarande att det görs lite med vänsterhanden. Många har inte resurserna internt som krävs för att få riktigt bra effekt, och framför allt följer man inte upp resultaten. För att lyckas med content marketing krävs stort engagemang och kontinuerlig uppföljning.

Ok! Men om mitt företag saknar tid och resurser – finns det inte någon quick fix?

– Producera för målgruppen och smalna av. Satsa på en eller två kanaler och gör det riktigt bra och se till att ditt innehåll är anpassat till målgruppen du vill prata med. Och glöm inte analysen! Superviktigt för att lyckas och göra ännu bättre kampanjer!

Vill du veta mer?

Vill du ha hjälp med distribution av ditt innehåll? Eller behöver du kanske en överskådlig strategi för hur ditt innehåll bör publiceras?
Skriv några rader till Isabel  för att höra mer om hur vi kan hjälpa just dig och ditt företag att nå era kommunikationsmål.