Emplouer brandingNyanställd

Välkommen Sofia, ny digital marketing specialist på Appelberg!

By May 8, 2023 No Comments

Nu stärker vi teamet ytterligare och välkomnar Sofia Hagberg som digital marketing specialist. 

Välkommen till Appelberg, Sofia! Kul att du vill arbeta med oss.. Vem är du?

– Tusen tack! Jag kommer från Nyköping men har de senaste sex åren bott i Uppsala. Där har jag har studerat media- och kommunikationsvetenskap och sedan arbetat med paid social samt med att utbilda och utveckla strategier för att hjälpa företag med deras närvaro på sociala medier.

Vad ser du mest fram emot på Appelberg?

– Jag ser fram emot att bli ännu vassare på att sätta strategier och arbeta med distribution i sociala medier. Det känns superkul att få vara en del av Appelberg och att få arbeta med att hjälpa ledande varumärken att växa och synas.

Jag gissar att sociala medier tar en stor plats i ditt liv, vilken sociala medier-plattform använder du mest?

– Sociala medier är inte bara mitt jobb utan också mitt största intresse. Instagram har alltid legat mig varmt om hjärtat, både privat och i mitt arbete. Jag älskar att inspireras men också kunna bygga relationer med de företag och profiler jag följer.

Vad är viktigast för företag att tänka på när det kommer till sociala medier?

– Att hitta sin nisch eller våga vara personlig. Det blir allt viktigare att sticka ut i sociala medier framför allt som företag. Då ökar också chansen att mottagaren blir intresserad av företaget.

Kan du göra en framtidsspaning?

– Oj svårt. Sociala medier utvecklas hela tiden och går i många fall väldigt fort. Något jag verkligen tror kommer ta större plats nu och framåt är social search, det vill säga att vi använder sociala medier som en form av sökmotor.

Vill du veta mer?

Du kan kontakta Sofia på [email protected] | +46 (0)70 483 17 24

Behöver ditt företag hjälp med sociala medier?

Hör av dig så berättar vi mer