Distribution

Du kan ha det bästa innehållet i världen – men utan effektiv och smart distribution kommer ditt budskap varken höras eller synas så bra som det förtjänar. En distributionsstrategi är vital för att lyckas med sin kommunikation, oavsett om det handlar om en betald kampanj i sociala kanaler, sökordsmarknadsföring eller poster för dina följare. Du vill att ditt innehåll syns i för rätt personer, i rätt kanaler och i rätt tid.

Vi kan hjälpa dig med

Vi jobbar datadrivet mot gemensamt uppsatta KPI:er för den specifika insats du behöver hjälp med. Det är viktigt att förbereda sig, det gör vi tillsammans genom att diskutera dina behov och dina önskemål, men datan som din kampanj genererar är ännu viktigare. Vi tror på knivskarp dataanalys och daglig optimering – låt din målgrupp berätta för dig vad som fungerar bäst och anpassa dig därefter.

Det kan exempelvis handla om kanalvalet, budskapet eller landningssidan dit vi sänder trafiken.Har du en produkt du vill sälja – vilken målgrupp genererar lägst CPO? Vill du samla leads att bearbeta i ett senare skede – på vilken plattform hittar du mest kvalitet? Vill du driva trafik som genererar höga läsvärden – hur anpassar du dina annonser då? Låt oss hjälpa dig med din distributionsstrategi, kampanjhanteringen, analysen, optimeringen och låt oss tillsammans lära oss vad din målgrupp önskar av dig.

Därför ska du tänka distribution först

Case

Stillbild från pedagogisk animerad film om Prevent.

Prevent: Pedagogiska filmer om arbetsmiljö

February 15, 2023

Scania: Italiensk marmor kräver rätt lastbil

February 24, 2022

Båge & Söner: hemsida med webbutik

September 27, 2021

Vill du veta mer?

Isabel Svensson ny head of distribution

Isabel Svensson

Head of Distribution