Vi berättar relevanta och intressanta stories och skapar dialog i alla kanaler.

Sociala medier

Sociala medier skapar engagemang. En smart strategi med bra innehåll är effektivt. Det är därför vi älskar sociala medier. Vi kan hjälpa dig med allt från strategi, innehåll, kampanjer och analys till sponsring och community management.

Film

Film är en viktig del i content marketing. Känslor leder till engagemang och få saker kan väcka känslor bättre än en film. Strategi, kreativt koncept, manus, produktion och distribution – vårt filmteam kan allt.

Distribution

Innehållet är kung, distribution är den ultimata kejsaren. Du kan producera content med hög kvalitet, men utan riktig distribution kan du misslyckas med att nå ut och i slutändan samla in digitalt nonsens. Vi vet hur man skapar ett buzz med strategier för organisk räckvidd och engagemang.

UI/UX

Din webbsida är central i din företagskommunikation. Vi kan berätta ditt företags historia med rätt UI/UX-design, bilder, filmer och texter som engagerar och konverterar. Naturligtvis är allt optimerat.

Presentationer

Presentationer är också innehåll. Ofta en av de viktigaste kanalerna när det gäller intern kommunikation och försäljning. Vi tar gärna ta en helhetssyn (design och innehåll) på dina presentationer oavsett om de är PPT, keynote eller rapporter.

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev ger dig möjlighet att skicka rätt information, vid rätt tidpunkt till en mottagare som du vet vill höra från dig. Få andra kanaler kan anpassa innehåll på ett så kostnadseffektivt sätt. Vi kan strategi, innehållsproduktion, utskick, analys och optimering.

Kundtidning

Kundtidningar skapar en svårslagen innehållsupplevelse och bygger lojala relationer. Våra redaktörer och designers kan hjälpa dig med strategi, kreativa koncept, design och innehållsproduktion.

Podcast

En podcast ger dig mycket tid tillsammans med din målgrupp och en möjlighet att gräva djupare i intressanta ämnen. Om du har saker att berätta, kom till oss så talar vi pod – mål, målgrupp, koncept, manus, produktion och distribution.

Rapporter

IR och rapporter har gått från att vara tråkiga avtalshandlingar till kanaler för engagerande berättelser i kreativa format. Vi skapar årsrapporter, kvartals-, hållbarhets- och forskningsrapporter med berättelse som bas, packade som tidskrifter, böcker, filmer och poddar.

Marketing Automation

Marketing Automation är inte bara ett system – det kräver en innehållsproducent. Vi vet hur man skapar innehåll till alla delar av kundresan och genom hela kundens livscykel. Vi ser till att försäljning, marknadsföring och kommunikation fungerar tillsammans.

Contentspecialist på plats

En inhouse-redaktion är ett sätt att organisera sig som efterliknar de sätt en redaktion fungerar på. Vi har hjälpt flera kunder att dra igång en intern redaktion, att leda den och att stödja den med kreativa idéer, tillfälliga resurser, spetskompetens och löpande produktion. Läs ett exempel från Scania genom att klicka här.