Vi söker en Digital Marketing Specialist

27 juni 2024

Har du erfarenhet av digital marknadsföring, sociala medier och älskar att jobba datadrivet? Då kan Appelberg vara en perfect match för dig! Vi söker nu en driven Digital Marketing Specialist till vårt distributionsteam. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

 

Om tjänsten
Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av att jobba med digital marknadsföring och som gillar att utmana både dig själv och dina kunder. Att du älskar sociala medier är inget tvivel, du håller dig uppdaterad kring nya format och trender och hittar sätt att applicera detta på B2B-företag. Analys och optimering är en stor del av jobbet så vi ser gärna att du gillar och har förståelse för siffror.

I det dagliga arbetet hanterar du kampanjer, rapporterar resultat både internt och externt, agerar rådgivande i kundmöten, producerar annonser och analyserar resultat för att hela tiden skapa bättre innehåll och större effekt.

På Appelberg är vi ett tight team som jobbar nära varandra och ibland kan du behöva hjälpa till med textproduktion så vi ser gärna att du är van vid att hantera olika typer av texter.

Kvalifikationer
• Du har minst 2 års erfarenhet från digital marknadsföring.
• Du älskar sociala medier och hänger med i uppdateringar och trender.
• Du är van att jobba med Meta och Ads Manager, Campaign Manager på Linkedin.
• Du har extra bra koll på Google Ads och Tiktok.
• Du är van att skriva copy.
• Du gillar att tänka strategiskt kring kommunikation utifrån kundens behov och målgrupper.
• Du är trygg i din kunskap och att ge kunder rådgivning kring kommunikation i digitala/sociala medier.
• Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska.
• Du tycker om att utveckla kundrelationer och skapa nya affärer.
• Extra plus om du behärskar Adobe och Figma.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tjänstepension och friskvårdsbidrag ingår. Vi sitter centralt i nyrenoverade lokaler på Birger Jarlsgatan 43 i Stockholm, men jobbar även hemifrån när arbetet tillåter det. Intervjuer sker i augusti, men tveka inte att skicka in ditt CV och ett kort personligt brev så snart som möjligt. Skicka till [email protected] och märk med Digital Marketing Specialist.

Om Appelberg
Appelberg är en prisbelönt byrå med ett 35 års erfarenhet av content marketing, med inriktning på B2B-kommunikation. Vår verksamhet bygger på duktiga och engagerade medarbetare som med hjälp av datadrivna insikter erbjuder strategisk rådgivning, produktion och medieköp till våra kunder. Vi är en fullservicebyrå med alla specialistkompetenser under samma tak.

Vi sitter i moderna lokaler i centrala Stockholm tillsammans med våra systerbolag inom Caybon. Utöver fantastiska kollegor och en härlig kultur, kommer du få jobba med några att Sveriges största och mest intressanta företag och varumärken inom bland annat industri, transport, teknik och telekom. Hos oss är det högt i tak, alla har sin unika kompetens som vi värdesätter högt. För att vi ska blir så bra som möjligt är det viktigt att vi har kul tillsammans och hjälper varandra att utvecklas, detta gör vi bland annat genom kompetenshöjande AW:s, gofika på kontoret eller en runda shuffleboard efter jobbet.

Vill du veta mer om tjänsten?

Isabel Svensson

Isabel Svensson
Head of Distribution
+46 (0)76 170 57 53
[email protected]