Vi söker en filmprojektledare/Executive Producent

27 juni 2024

Har du erfarenhet av att leda filmprojekt, utveckla kundrelationer och skapa engagerande innehåll? Vi söker nu en driven filmprojektledare/Executive Producent med kundansvar till vårt team. Tjänsten är ett föräldravikariat på ett år med chans till förlängning.

 

Om tjänsten
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att arbeta med filmproduktion och som gillar att utmana både dig själv och dina kunder. Du brinner för film, sociala medier och att skapa innehåll som når fram och engagerar. Att du håller dig uppdaterad vad gäller nya format och trender är en självklarhet, och du hittar ständigt nya sätt att applicera detta på B2B-företag.

I det dagliga arbetet kommer du att:
• Ta fram kreativa koncept och pitcha dem till kunder.
• Skapa offerter och budgetar för projekt.
• Regissera och leda efterbearbetningsprocessen.
• Arbeta nära vårt distributionsteam och andra avdelningar för att säkerställa att vi levererar relevant innehåll och format för respektive målgrupp och kanal.
• Utveckla kundrelationer och sälja in nya projekt.

Vi ser gärna att du är bra på att uttrycka dig i text, men det är lika viktigt att du tänker strategiskt med digitalt och rörligt i fokus. Du är strukturerad, van vid att leda flera projekt samtidigt och alltid lösningsorienterad.

Kvalifikationer
• Erfarenhet av kommunikationsbranschen och liknande uppgifter inom film.
• Erfarenhet av att arbeta med film för sociala medier och ett starkt intresse för att hålla dig uppdaterad om trender och vad som fungerar i olika kanaler.
• Färdigheter inom klippning och/eller filmning för att kunna göra fler delar av filmproduktionsprocessen.
• Erfarenhet av innehåll i flera kanaler och av rollen som projektledare och innehållsutvecklare.
• Förmågan att tänka strategiskt kring kommunikation utifrån kundens behov.
• Du tycker om att utveckla kundrelationer och skapa nya affärer.
• Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska.

Intervjuer sker i augusti, men tveka inte att skicka in ditt CV och ett kort personligt brev så snart som möjligt. Skicka till [email protected] och märk med Filmprojektledare/Executive producent.

Om Appelberg
Appelberg är en prisbelönt byrå med ett 35 års erfarenhet av content marketing, med inriktning på B2B-kommunikation. Vår verksamhet bygger på duktiga och engagerade medarbetare som med hjälp av datadrivna insikter erbjuder strategisk rådgivning, produktion och medieköp till våra kunder. Vi är en fullservicebyrå med alla specialistkompetenser under samma tak.

Vi sitter i moderna lokaler i centrala Stockholm tillsammans med våra systerbolag inom Caybon. Utöver fantastiska kollegor och en härlig kultur, kommer du få jobba med några att Sveriges största och mest intressanta företag och varumärken inom bland annat industri, transport, teknik och telekom. Hos oss är det högt i tak, alla har sin unika kompetens som vi värdesätter högt. För att vi ska blir så bra som möjligt är det viktigt att vi har kul tillsammans och hjälper varandra att utvecklas, detta gör vi bland annat genom kompetenshöjande AW:s, gofika på kontoret eller en runda shuffleboard efter jobbet.

Vill du veta mer om tjänsten?

Elin Sahlström