Hyperlokal annonsering ökade försäljning med 30% i butik

Kampanj för att uppmärksamma Husqvarnas återförsäljare.

Kund
Husqvarna

Tjänster

  • Distribution på Meta
  • Annonsproduktion

Lyckat pilotprojekt har resulterat i fler satsningar på fler marknader

”Vi har sett många fler kunder i vår butik och har ökat försäljningen 2024 med 30% jämfört med förra året samma period, tack vare Appelbergs hjälp med annonsering.”

Malte Bunjes, Bunjes Motorgeräte, Tyskland

”Vi har vanligtvis mycket att göra, men det har varit extra mycket denna vår och efterfrågan har verkligen ökat sedan kampanjen gick live”

Jonas Axforsen, Dala Lantbruksmaskiner, Sverige.

 

”Vi har haft flertalet kunder som kommit in och frågat om kampanjerna som de sett på sociala medier tack vare vår annonsering”

Fanny Stenberg, BSM Haparanda & Kalix, Sverige.

 

Resultat

Pilotkampanjen under 2023 resulterade i ett högt engagemang och stor spridning av annonserna hos de lokala invånarna för respektive ort. Både Husqvarna och de lokala återförsäljarna var mycket nöjda med kampanjens resultat och effekten som blev.

Detta har resulterat i återkommande kampanjer både i Sverige och ute på flera europeiska marknader som Polen, Norge, Frankrike, Österrike, Tyskland och UK. Feedbacken från återförsäljare har varit mycket positiv, dels för effekten som de ser i butikerna med ökad försäljning kring de aktuella produkterna men också för den support och hjälp de får med synlighet på sociala medier.

 

 

 

 

 

Vill du veta mer?

Isabel Svensson

Isabel Svensson
Head of Distribution
+46 (0)76 170 57 53
[email protected]

Nästa projekt

Invigning av Spaceport Esrange

Hur ser det ut när en raket lyfter från Spaceport Esrange?