Experter på innehåll & konvertering

Appelberg är en kreativ fullservicebyrå inom content marketing. Vi hjälper våra kunder att bygga långsiktiga relationer med sina målgrupper och nå resultat i alla kanaler.

 

Att jobba med målgruppsanpassat innehåll är ett effektivt sätt att bygga varumärke, men även att stötta alla delar av köpresan. På Appelberg har vi hjälpt våra kunder med just detta i mer än 30 år. Några av oss har ägnat dagar och nätter på fabriker för att förstå vad som gör bilar, papper, kullager och andra produkter unika. Andra har enträget intervjuat människor på banker, revisionsfirmor, intresseorganisationer eller telekomoperatörer om vad som gör just deras tjänster intressanta. Ofta har vi varit först ut med nya innovationer. Vi har inte bara skrivit om dem, vi har också alltid legat i framkant när det gäller att utforska nya kanaler och sätt att nå ut med våra berättelser.

Vi är bra på de flesta ämnen, men gemensamt för många av våra kunder är att de ofta berättar om lösningar, produkter och tjänster som kan vara komplicerade att förklara. Vi hjälper dem helt enkelt att göra det svåra enkelt att ta till sig. Men vi kan också låta det vara nördigt om det är vad målgruppen vill ha.

På kontoret i centrala Stockholm sitter ett glatt gäng som tillsammans innehar alla de roller och kompetenser som krävs för att ta fram intressant och relevant innehåll. Vi rör oss mellan strategi, produktion och distribution för att inte bara producera själva innehållet, utan också för att säkerställa att våra kunder når sina mål och att innehållet når ut i rätt kanaler. Även om vår bas är Stockholm, känner vi oss hemma i hela världen. Med vårt nätverk ser vi till att vi når ut internationellt.

Tillsammans med några av Sveriges ledande företag skapar vi prisvinnande content marketing.

Appelberg är en del av