Med storyn i fokus

Med nyfikna ögon har vi på Appelberg berättat om våra uppdragsgivares världar i över 30 år. Några av oss har ägnat dagar och nätter på fabriker för att förstå vad som gör bilar, papper, kullager och andra produkter unika. Andra har enträget intervjuat människor på banker, revisionsfirmor, intresseorganisationer eller telekomoperatörer om vad som gör just deras tjänster intressanta. Ofta har vi varit först ut med nya innovationer. Vi har inte bara skrivit om dem, vi har också alltid legat i framkant när det gäller att utforska nya kanaler och sätt att nå ut med våra berättelser.

Vi finns i Stockholm, men vi känner oss hemma i hela världen. Med vårt nätverk ser vi till att vi når ut internationellt. Vi kommer fortsätta att på vårt lite nördiga sätt jobba för att hitta de spännande historierna. Vi kommer även i framtiden utmana och utveckla oss själva, våra processer och tjänster.

Vi hjälper dig att nå dina kunder med hjälp av genomtänkta strategier och kvalitativt redaktionellt innehåll, som distribueras i många olika format och kanaler. Film, design och riktigt bra textinnehåll är några av våra specialistområden. Läs mer om vad vi gör här.

Vi är en del av Caybon och tillsammans med våra systerföretag Nyheter 365, Newsner, Splay One och Mediaplanet kan vi även erbjuda kampanjer, natives och programmatiska köp – och mer därtill.

Tillsammans med några av Sveriges ledande företag skapar vi prisvinnande content marketing.

Appelberg är en del av