AppelbergContent marketingDigitaltFilmNyanställd

Elin Sahlström ny vd för Appelberg

By June 15, 2018 No Comments

Elin Sahlström tar över som ny vd för B2B-contentbyrån Appelberg. Hon är sedan tidigare filmchef i bolaget och del av företagsledningen.

Elin Sahlström började på Appelberg i januari 2017. Under hennes tid som chef för filmavdelningen har Appelbergs filmerbjudande växt kraftigt. I dag utgör filmavdelningen cirka 30 procent av företagets omsättning.

– Elin har under sin tid som filmchef på Appelberg byggt ett starkt team och visat att hon är rätt person för vd-posten. Hon har skapat en lönsam affär som kunderna är nöjda med och som på ett utmärkt sätt kompletterar övrigt produkterbjudande. Jag tror att Elin kommer att leda hela Appelberg med samma tydlighet och självklarhet, säger Richard Julin, vd för Mediaplanet Group där Appelberg ingår.

Som vd får Elin Sahlström uppdraget att fortsätta att utveckla Appelbergs affär och varumärke som en av de ledande contentbyråerna i Sverige. Hon efterträder Göran Lind som har valt att lämna Appelberg.

Jag är stolt över att ha fått det här förtroendet och ser fram emot att tillsammans med medarbetarna fortsätta att stärka vårt erbjudande. Vi ska göra Appelberg till det självklara valet för företag som söker en contentpartner inom B2B” – Elin Sahlström

Elin Sahlström har en gedigen bakgrund inom rörlig bild och kommunikation. Innan Elin Sahlström kom till Appelberg var hon vd för produktionsbolaget Pointbreak. Dessförinnan har hon arbetat med tv-produktioner för bolag som Meter, Mastiff och UR.

Rekryteringen av en ny filmchef till Appelberg har inletts.

För mer information, vänligen kontakta:

Elin Sahlström, vd Appelberg, 073 800 29 84, [email protected]

Richard Julin, vd Mediaplanet Group, 070 001 91 67, [email protected]